Hundkalas

Det är inte bara vi människor som förtjänar att årligen få fira sin födelsedag, så gör även din fyrfota vän! Att ordna en speciell dag för din hund är någonting som vi lovar dig att den kommer uppskatta och det är dessutom roligt för dig som ägare.

Även om vi är säker på att de allra flesta utav er ständigt behandlar era hundar på bästa sätt, så finns det säkerligen utrymme att ge dom en extra bra dag när de fyller år! Ofta glöms hundens födelsedag av, något som vi spontant känner kan vara lite väl orättvist, eller hur?

Som vanligt känner du som ägare din egen hund allra bäst och därför även vad denna skulle uppskatta allra mest. Det kan handla om att du låter din hund uppleva en dag med en massa olika småsaker som din hund gillar extra mycket, så som en extra lång promenad eller att få släppas lös på något lämpligt ställe och få en chans att springa fritt. Det kan också vara lyckat att anordna ett kalas i stil med ett för människor, om din hund är av det socialare slaget, där du bjuder in andra hundar och deras respektive ägare. Du kan då pynta och göra fint och bjuda alla hundar på godsaker som passar, samt vanligt fika till de mänskliga gästerna.

Vid kvällens slut så lär din hund somna mycket gott och ha ytterligare ett fint minne att blicka tillbaka mot till ålderns höst. Är inte det värt lite tid och energi så vet jag inte vad som är det.

Grattis alla hundar världen över!

Comments Are Closed