Kändisarnas hundar

Hollywood älskar sina hundar. De får sina egna filmer som Air, Lassie och Beethoven. Och skådespelarna är också stora fans av de gulliga husdjuren. Och tack vare skådespelarnas status, blir även hundarna B-kändisar som alla kan namnet på och känner igen direkt.

Paris Hiltons chihuahua Tinkerbell

Om det är en kändishund som har fått mycket publicitet och som har fått varit med på en del fester och tillställningar, så är det chihuahuan Tinkerbell som Paris Hilton skaffade. Den lilla hunden var van att följa Paris överallt, oftast i hennes famn eller i en väska.

Tyvärr har Tinkerbell gått bort, hunden fick somna in på grund av hög ålder. Den lilla krabaten blev 14 år, aktningsvärd för en sådan liten hund.

Kristen Stewarts varg

Okej, det är inte en äkta varg. Hon fick en varghybrid i födelsedagspresent av hennes mamma. Båda två sägs vara stora vargälskare så Kristen blev så klart överlycklig när presenten anlände.

Kristen är inte bara van vid vargar tack vare sin medverkan i filmserien Twilight, hon är också uppvuxen runt dem. I vissa stater är varghybrider lagliga och i just en av dessa stater är hennes egen mamma ägare till fyra stycken, så hon har vuxit upp runt hundarna.

Även om varghunden inte har fått samma uppmärksamhet som Tinkerbell, är det fortfarande med på listan tack vare alla skriverier om detta. Folk har tagit ställning till om det är okej att ha en varghybrid och hennes har lagt in klagomål på de ”vilda djuren”.

Daniel Negreanus chihuahua

Känd från pokervärlden där han kammat hem stora summor i flera turneringar, men han gillar också att sitta anonymt i ett pokerrum och delta online. Han skriver även sin egen blogg där han bland annat berättat om känslan när familjehunden Lucky gick bort.

Nuförtiden ger han tid och kärlek åt sin hund Mushu som han ibland kallar för sin son. Han skriver lustiga inlägg om hunden där han erkänner att hans hund är racist, trots att Negreanu har försökt att uppfostra honom bättre än så. Den lilla chihuahuan har till och med ett eget twitterkonto. Och det ser ut som hunden har sin egen vilja, och inte gillar tanken på läggdags.

Comments Are Closed