Trivsamt hemma med husdjur

Så klart så kan det bli stökigt hemmavid speciellt om man har pälsdjur. Med hund så blir det perioder då det lossas en del päls och detta kommer att synas i ett hem. Man vill att det ska vara trivsamt hemma med husdjur och då gäller det att man accepterar att det släpps päls och att det kanske inte alltid är så välstädat.

Se efter era hundar och katter och håll efter pälsen regelbundet så blir det inte så mycket att städa upp efter de fyrbenta vännerna. Så klart så kan man anlita städhjälp som regelbundet kommer och städar ert hem. Då blir det inte allt för mycket för er att ta hand om. Då det ska lossas en massa päls så kan det vara bra att ta detta utomhus. Ut med hunden och en borsta och borsta igenom hela pälsen för att få bort så mycket som möjligt. Småfåglar tar reda på den päls som ramlar av och bygger sina bon.

Katten ska också borstas och det är viktigt med pälsvård så det inte blir tovor. Klipp bort de tovor som blivit och om katten har en tendens att få mycket tovor så kan en helrakning vara det som är bäst. Om ni har svårt att hantera katten och klippa själv så kontakt en djurbutik och se om de har den tjänsten.

Comments Are Closed